svrmorstunga.blogg.se

Rena kroppen från fluor

Publicerad 2016-10-12 13:39:00 i Allmänt,

Jag lovade i mitt senaste inlägg att jag skulle skriva om hur man renar kroppen och speciellt tallkottkörteln ifrån gifter så som fluor. Tallkottkörteln utför en mängd viktiga fysiologiska funktioner, som den sexuella utvecklingen, ämnesomsättningen och produktionen av melatonin (hormon). Forskare har även ansett att det är där vår största medvetenhet sitter. I många kulturer och religioner anses tallkottkörteln vara det organ som ger kontakt med det spirituella.
Jag har själv gjort utrensning och känt positiv skillnad på kroppen. Så som mer energi , bättre minne och fokus även bättre sömn med mer bra drömmar och det är bara några exempel. Det gör skillnad att detoxa. Jag började med att detoxa kroppen med Chlorella, och tog även ultra detox ifrån holistic. Bästa maten att äta under detox är Ekologiska grönsaker i alla dess slag. Många väljer även att fortsätta äta normal kost men att dom byter ut livsmedlena till ekologiska. Efter genomgången detox kur så såg jag till att fylla på kroppen lite extra med mycket och bra näring. Jag själv tog supervitalis, kelp och multi vitamin och mineral. För att sen börja med andra renande livsmedel för att få ut alla eventuella rester. Så nu tänkte jag skriva ut det som renar kroppen så ni har möjlighet att hitta det som passar er bäst. 

Spirulina Har ett ämne i sig som heter fykocyaninerna, det är det viktigaste proteinkomplexet i denna alg. Fykocyanin är ett blågrönt pigment med starkt antioxiderande egenskaper, vilka lindrar smärtan och inflammationer, rensar kroppen från tungmetaller och skyddar nervceller och lever.
 
Chlorella är den växt som innehåller mest klorofyll. Den innehåller hela fyra gånger mer än algen spirulina. Klorofyll är en av de viktigaste näringssubstanserna och bidrar till bland annat rening av tarmar och blod, vilket hjälper kroppen att rensas från alla de gifter vi dagligen får i oss.
 
 
MSM  Msm har många bra häsloeffekter men den viktigaste funktionen svavel har är vid avgiftning av cellerna. Svavlet gör så att cellernas membran blir elastiska och mjuka och genom det så kan dom släppa in mer näring och syre och då även transportera ut gifterna ur kroppen.
 
Jod hjälper kroppen att eliminera fluor, brom, bly, kadmium, arsenik, aluminium och kvicksilver. De flesta av oss lider av allvarlig jod brist som orsakar problem i sköldkörteln.
 
Magnesium Många av oss lider av magnesiumbrist då det inte är en lager vara åt kroppen. Viktigt att tillsätta framförallt när du äter tillskott av jod.
 
Raw kakao Innehåller höga halter mineraler och vitaminer. Just rå kakao innehåller högre mängder antioxidanter som bekämpar fria radikaler och håller hjärnan frisk.
 
Alfalfa  Har högt näringsinnehåll och kallas the father of all foods. Det innehåller fibrer och klorofyll som absorberar kemikalier och livsmedelstillsatser och hjälper till att rensa ut dem ur kroppen.
 
Gurkmeja En av de viktigaste delarna i denna populära krydda är en grupp kemniska föreningar som kallas curcuminoider, var av en kallas curcumin den har visat sig hjälpa att avgifta levern och också minska inflammation i hela kroppen.
 
Persilja persilja har utrensande och urindrivande egenskaper gör den bra till reningskurer. Det är persiljans innehåll av eterisk olja tillsammans med flavonoiderna som bidrar till detta. Persilja verkar även allmänt stärkande på hela kroppen och aktiverar funktionen av lever och njurar. 
 
Korngräs Korngräs är liksom chlorella mycket rikt på klorofyll, men har en mildare utrensningseffekt. Den har även ett högt näringsinnehåll.
 
Schisandra  Är ett säkert sätt att rensa levern med. Schisandra innehåller näringsämnen som ger stöd åt levern för att den ska kunna rena sig själv.
 
Grapefrukt  grapefrukt hjälper din lever att göra sig av med toxiner och cancerogena ämnen. Den innehåller också höga halter av C-vitamin som är en stark antioxidant
 
 
Citron citron innehåller mängder av C-vitamin, men de hjälper också kroppen att rensa bort giftiga ämnen. Dessutom stimulerar de matsmältningen.
 
Rödbetor Rödbetor innehåller höga halter av flavonoider, som förbättrar leverns funktion
 
Vitlök Vitlök hjälper levern att aktivera enzymer som spolar ut giftiga ämnen. Den innehåller också höga halter av allicin och selen, två naturliga föreningar som hjälper till att rena levern.
 
Grönt te Grönt te är fullmatat med katekiner, en växtantioxidant som har visat sig ha en positiv inverkan på leverns funktion.
 
Avokado när du äter mer avokado så stimulera du kroppen att producera glutathion, en antioxidant som levern behöver för att kunna filtrera ut skadliga ämnen.
 
Reishi används inom japansk och kinesisk naturmedicin. Denna svamp hjälper det naturliga systemet att rena kroppen från gifter och förstärker det naturliga motståndet
 
Maskros maskrosen är vätskedrivande och den verkar dessutom som en naturlig avgiftare och blodrenare, vilket gör den till en bra avgiftningsväxt.
 
Omega 3 omega-3-fettsyrorna kan ta sig in i hjärnan och öppna upp blod-hjärnbarriären som skiljer kroppen och hjärnan åt. I och med det släpps det lättare in molekyler som hjärnan behöver och skadliga ämnen rensas bort. Renaste formen alltså minst gifter i är genom Hampaolja och Chiafrön.

Detox te det finns en hel rad av detox teer ute på marknaden. Jag personligen skulle välja antingen clippers detox te eller Pukka. 

Jag hoppas ni hittar något i listan ni känner skulle passa er. Kroppen kommer tacka er efter ni detoxat och det kommer den visa tydligt. För som jag skrivit innan kroppen ska ses som en vänskapsrelation ger du den skit får du skit tillbaka. Men ger du den ist kärlek och omtanke så kommer den kämpa in i det sista för din skull. Önskar er alla en god hälsa så ni får ett långt och härligt liv. 

Ha det gott tills vi hörs igen / Svärmorstunga 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela